avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Taxa se poate recupera facand cerere la tribunalul unde ti-ai depus dosarul. Vrei sa te retragi sau ai doar o zi proasta? Toti avem. Si mie mi-a trecut prin cap sa ma retrag.#-o
Asa este, toti avem zile mai bune si mai putin bune. Asteapta o zi, doua, pana sa depui cerererea de retragere. Pe 28 se publica lista cu numarul de candidati si poate te influenteaza si asta. Dar tu stii cel mai bine ce decizie trebuie sa iei. Multa bafta in continuare, idiferent ce vei face!
Dahlia, Cristina voi ce mai faceti? Cum stati cu materia?:)
Stiti cumva unde se gaseste lista cu repartizarile pt cei care au terminat anul asta?
pe site-ul CSM
geanina n a scris:

pe site-ul CSM

am cautat si nu am gasit nimic. poti sa imi dai un link, te rog?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)