avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Maryella a scris:

"S-o crezi tu că o să primeşti subiecte accesibile la procedură penală, mai ales că procedura penală este materia care departajează; dacă zic-din pct. meu de vedere că la pp nu vor fi subiecte uşoare asta nu însemană că vor fi capcane."

Ce exprimare ai draga mea :)) da o cred eu! Aproape am terminat procedura penala, in noul cod mi se pare mult mai logic totul, nu consider ca sunt "capcane" deci subiectele vor fi ok pentru cineva care a invatat bine materia!
Tot aud ca penalul este materia care departajeaza...ok, dar media generala este cea care conteaza intrucat ea te claseaza pe un anumit loc, iar media generala este formata din 3 materii, ideal e sa obtinem note bune la toate nu sa ne bazam pe penalul care departajeaza.
Dupa cum am zis depinde si de noroc, si de cat retii si de inspiratia de moment, depinde de multe..
Draga mea Stirbat, ai un mod agresiv de a-ti exprima punctul de vedere, am vazut asta si din discutii mai vechi pe forum cat si pe pagina de fb...calmeaza-te, fiecare are dreptul la o parere dar consider ca este de bun simt sa si-o exprime frumos ;)
Spor la invatat tuturor :luck:

Prin exprimarea mea nu te-am jignit cu nimic, pe de o parte, iar pe de altă parte exprimarea nu depăşeşte o anumită limită; am zis că procedura penală este cea care departajează întrucât aşa se întâmplă conform regulamentului şi mă gândesc că ai văzut şi tu anul trecut că au fost foarte mulţi care au avut aceeaşi medie, deci se întâmplă; este adevărat că procedura penală este logică, dar eu zic că la fel de adevărat este că nu se reţine
tot chiar dacă este logic;bineînţeles că sunt de acord că depinde şi de noroc şi de inspiraţia de moment, dar baza este să ştii cam tot la toate materiile, că degeaba ai noroc dacă nu ai învăţat suficient-mă refer la general.
@Dahlia sunt total de acord cu tine. Asta tine de cei 7 ani de acasa, de caracterul omului si de respectul fata de tine insuti. M-am ingrozit cand am vazut pe FB ce atitudine de "printese" au unele domnisoare, si ce vocabular de coltul strazii. Este trist sa vezi pesoane care se presupune ca au un anumit nivel de cultura si de educatie "mahalagindu-se" asa.
Eu cu invatatul stau binisor, saptamana asta mi-am citit legile si acum m-am apucat de civil. M-am lasat pagubasa cu unele articole din ROI pe care nu le voi invata deloc ( inginerul constructor, departamenul ecomonico...ceva) imi asum acest risc, pentru ca ma enervez mai rau daca stau 1 ora sa le retin si vad ca nu pot. La penal o sa mai recapitulez saptamana viitoare si in ultima saptamana. Voua cum va merge?
Binisor si la mine, a inceput sa se vada ca tot citesc.
Pe FB am intrat o singura data, mandra fiind de mine dupa ce terminasem de citit PP si PC si retinusem destul de mult (sau cel putin asa credeam). Si incep sa citesc acele intrebari pe care nu inteleg cine le pune si de ce... NU stiu daca am nimerit 2,3 raspunsuri, nu mai stiam nici pe unde scrie, nici de ce, pentru ce... ce sa mai o bulversare totala. Si uite asa mi-am stricat si ziua respectiva si inca vreo 2,3 zile dupa, pana mi-am revnit. Acum ce sa zic, daca am si eu in fata codurile gasesc sigur intrebari si "capcane" cat sa stric si eu ziua la cate unii. Nu mai vorbesc de atitudinea celor de acolo, asa cum bine ati punctat si voi. Eu cred ca nu au inteles bine ce inseamna SNG, pentru ca intrebarile de acolo nu au nicio legatura cu admiterea la SNG
Dar aici ma simt bine cand vorbesc cu voi, asa ca voi intra cu drag de cate ori pot.
care-i adresa de facebook? m-a facut curioasa colega cu intrebarile care au pus-o in incurcatura. un link dc se poate va rog. multumesc
Eu n-am mai apucat sa invat. De vreo 2 saptamani. Am avut niste probleme si nu stiu daca sa ma retrag sau nu. Nici nu stiu cum sa ma evaluez chiar acum. Intradevar, foarte stresant grupul de pe FB, am iesit si eu de pe el, incercam sa-l ignor oricum de obicei.
Mai sunt 3 saptamani si nu m-am uitat pe organizare si nu stiu judecata la nici una din proceduri. Cred ca nici caile de atac si ce mai era pe acolo, dar restul e putin. Plus alte scapari ca nah, mi-am facut notita sa ma intorc la ele.

Problema e ca mi s-a intamplat in examen sa stiu mai mult decat credeam, dar pe mine ma incurca sa fac teste pe acasa. Acasa invat si atat. Eventual incerc sa gandesc treaba logic, de ce si cum se intampla. Asa ca nu m-as retrage, dar nu mi-e teama doar ca nu-l iau...ci si de momentul ala hotarator cand imi pune intrebarile in fata si fie o sa fiu mandra de mine, fie o sa imi vina sa-mi dau palme pt cate am uitat sau n-am invatat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2014
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)