Maryella a scris:
"S-o crezi tu că o să primeşti subiecte accesibile la procedură penală, mai ales că procedura penală este materia care departajează; dacă zic-din pct. meu de vedere că la pp nu vor fi subiecte uşoare asta nu însemană că vor fi capcane."
Ce exprimare ai draga mea :)) da o cred eu! Aproape am terminat procedura penala, in noul cod mi se pare mult mai logic totul, nu consider ca sunt "capcane" deci subiectele vor fi ok pentru cineva care a invatat bine materia!
Tot aud ca penalul este materia care departajeaza...ok, dar media generala este cea care conteaza intrucat ea te claseaza pe un anumit loc, iar media generala este formata din 3 materii, ideal e sa obtinem note bune la toate nu sa ne bazam pe penalul care departajeaza.
Dupa cum am zis depinde si de noroc, si de cat retii si de inspiratia de moment, depinde de multe..
Draga mea Stirbat, ai un mod agresiv de a-ti exprima punctul de vedere, am vazut asta si din discutii mai vechi pe forum cat si pe pagina de fb...calmeaza-te, fiecare are dreptul la o parere dar consider ca este de bun simt sa si-o exprime frumos ;)
Spor la invatat tuturor :luck:
Prin exprimarea mea nu te-am jignit cu nimic, pe de o parte, iar pe de altă parte exprimarea nu depăşeşte o anumită limită; am zis că procedura penală este cea care departajează întrucât aşa se întâmplă conform regulamentului şi mă gândesc că ai văzut şi tu anul trecut că au fost foarte mulţi care au avut aceeaşi medie, deci se întâmplă; este adevărat că procedura penală este logică, dar eu zic că la fel de adevărat este că nu se reţine
tot chiar dacă este logic;bineînţeles că sunt de acord că depinde şi de noroc şi de inspiraţia de moment, dar baza este să ştii cam tot la toate materiile, că degeaba ai noroc dacă nu ai învăţat suficient-mă refer la general.