avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
eu stiam ca pe perioada de scolarizare salariul este de 950 lei, iar dupa ce termini timp de 6 luni esti debutant.... poate am inteles eu gresit. cred ca dupa ce termini sng salariul va fii ceva mai mare.
romarta123 a scris:

eu stiam ca pe perioada de scolarizare salariul este de 950 lei, iar dupa ce termini timp de 6 luni esti debutant.... poate am inteles eu gresit. cred ca dupa ce termini sng salariul va fii ceva mai mare.

Cu 9 mil jumate ramai in mana. Brut sunt 12 mil si ceva.
Daca am retinut eu bine, esti debutant doar daca la examenul final nota este intre 6-7, daca este peste 7 atunci esti incadrat in treapta imediat superioara, deci cu salariul este mai mare decat al unui debutant.
adriana009 a scris:

Daca am retinut eu bine, esti debutant doar daca la examenul final nota este intre 6-7, daca este peste 7 atunci esti incadrat in treapta imediat superioara, deci cu salariul este mai mare decat al unui debutant.

Asa e. In timpul scolarizarii iei 940-950, iar dupa sunt incadrati ca si debutanti doar cei care au ca medie de absolvire intre 6 si 7, deci raman la acelasi venit. La definitivat, adica cei cu medie peste 7, ai un sal de la 2200.
buna , cum stati cu materia? in special la penal:hammer: . aveti vreo strategie de invatat pt ultima suta de metrii? cum va impartiti timpul? eu am intrat oficial in fibrilatii

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)