avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
monikk25 a scris:

Era de ajuns un da sau nu. Am urmarit toate mesajele, si s-au discutat doar cateva.Multzumesc pentru nimik. Eu i-am intrebat pe cei care stiu sa raspunda!

Mesajul tau atingea 2 aspecte:
A)Daca nu avem de invatat art.indicate de tine.
1.Daca ai avea o perceptie corecta asupra realitatii, ai realiza ca oameni care sunt in febra unui examen anuntat deja de 2 sapt nu stau sa-ti verifice tie ce poti sa deduci singura dintr-o tematica foarte clara. Banuiesc ca, pt a fi tu pe deplin lamurita, CSM trebuia sa ofere o tematica cu ce se da si o alta tematica cu ce nu se da.Au fost mici nelamuriri de genul daca intra si""alte masuri""din cap "masuri preventive si alte masuri procesuale". S-au discutat aspectele astea..de 2 -3 ori. Si cand sustii ca urmaresti "cu interes" se presupune ca ai vazut.
2. In baza a 4 ani de studii de drept cred ca poti decripta o informatie clara cum ar fi o tematica. Mi-e teama sa ma gandesc ce intelegi din legi daca nu intelegi tematica. Pe de alta parte vad ca, in ciuda faptului ca te adresezi unor oameni pe care nu-i cunosti (asta din start ar trebui sa te determine sa intelegi ca limbajul folosit e cel larg acceptat si cunoscut) folosesti tz, sh, k in loc de c...si faptul asta ma lamureste destul de mult asupra unor aspecte cu privire la capacitatea ta de intelegere.
B). Intrebi de modificari si soliciti o confirmare "serioasa" Ti-am dat link catre legile actualizate la zi.. cu mentiunea ca ele au fost recomandate de Dl jud. Danilet - membru CSM.(confirmare mai serioasa nu cred ca poti primi).
Nu ma asteptam sa-mi multumesti pentru ca m-am obosit sa-ti raspund..dar ma asteptam sa nu dai dovada de obraz gros si sa reactionezi asa impertinent.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
Am aceeasi parere cu Dahlia Noir :bow: mai intreba cineva pe fb ce inseamna INEC....deci, nu pot fi decat recunoscatoare ca participa asemenea persoane la examen, bafta noastra, sa tot fie asemenea candidati!
oana_01 a scris:

Am aceeasi parere cu Dahlia Noir :bow: mai intreba cineva pe fb ce inseamna INEC....deci, nu pot fi decat recunoscatoare ca participa asemenea persoane la examen, bafta noastra, sa tot fie asemenea candidati!

Serios? Poate nu citise inca organizarea. Ma bucur ca nu mai posteaza nimeni intrebarea "Se da sigur in mai, sigur, sigur??"
cristina1990 a scris:

Serios? Poate nu citise inca organizarea.

Chiar daca nu citise ... terminase totusi fac de drept. Oricum... a insistat sustinand ca ea a dat examen si anul trecut si nu a invatat despre INEC. :p Prin analogie am putea deduce ca daca ea nu citise/invatase inseamna ca nu exista #-o#-o
DahliaNoir a scris:

cristina1990 a scris:

Serios? Poate nu citise inca organizarea.

Chiar daca nu citise ... terminase totusi fac de drept. Oricum... a insistat sustinand ca ea a dat examen si anul trecut si nu a invatat despre INEC. :p Prin analogie am putea deduce ca daca ea nu citise/invatase inseamna ca nu exista #-o#-o

In cazul acesta situatia este trista pentru ea. Sa trag concluzia ca nu vor fi toti candidatii pregatiti sa ia peste 9.80 la examen?:-/ Nu ca asta ar trebui sa fie grija mea acum :D.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
cristina1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)