avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
M-am inscris si eu azi. Dosar plic, cerere fara spatii libere, nu am semnat Cv-ul.
Tribunalul Dolj - 147 candidati, eu am fost numarul 148.
Deci, de inscris ne-am inscris (Rosa sper ca ai reusit si tu si ca nu ai intampinat probleme cu pozele).
Acum, cum stati cu invatatul? Ati parcurs procedura penala, aceasta capodopera a timpului nostru? Cati dintre voi ati reusit sa retineti cat mai mult din art 223, al 2 X-( Eu sunt chiar suparata, daca mai adauga acolo 2, 3 randuri chiar faceau o fraza de jumatate de pagina):D
sunt multe categorii de infractiuni pt care poate fi dispusa arestarea preventiva. macar e un articol clar. Fix acolo sunt eu acum.
Da, de data asta art este chiar foarte clar, dar acolo un punct sa putem si noi respira...
Fetelor ma speriati, pe bune...eu am retinut CATEVA dintre infractiunile alea. Am inteles ca genul asta de subiecte unde trebuie sa scrii totul ca papagalul se dau doar la examenele direct pe post, eu nu am vazut vreun subiect la SNG unde sa ceara sa scrii 1000 de infractiuni, cum a fost si anul trecut la OJ "5 atributii ale procurorului" nu TOATE. Voi cum reusit sa memoratii toate astea?
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
cristina1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)