avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
apirantul a scris:

geanina n...legat de scrierea fara spatii goale, e musai sa scrii asa inclusiv la nume, adica fara spatiu, daca esti detinator de doua nume?! multumesc anticipat! App, acolo unde te-ai inscris tu, cum stati cu participantii? exista interes?! Multumesc din nou!

Pentru prenume ai doua randuri libere, un prenume pe unul si celalat pe al doilea.
rosa_weigand a scris:

Multumesc, geanina , sper sa nu se ia de poze. Nici nu mi-am dat seama ca trece timpul si am uitat sa ma inscriu. :">

Serios?? Ce tare...de invatat inveti, dar de inscris ba. Eu am fost doar cu dosar plic si a fost ok. Sa iti iei diploma de studii/ adeverinta in original la tine.
si cei care au diploma de licenta la faculta, dar au totusi copie legalizata dupa ea, banuiesc ca ar trebui sa fie ok.....??!!! Multumesc tuturora pentru raspunsurile anterioare!
Buna,
Aveti nevoie de dosar plic, diploma de licenta in original, la completarea cererii fara spatii libere inclusiv la adresa! treceti numele strazii, nr, blocul dar fara spatii sau virgule (arata cam ciudat dar asa se cere, eu am avut probleme pt ca am pus mici virgule intre numarul strazii si nr. blocului..). Pentru cei din Bucuresti va reamintesc programul casieriei este de la 13:30 - 16:30 dosarele putandu-se depune de la 8:00-16:00.
Eu am avut adeverinta care tine loc de diploma de licenta si mi s-a cerut copie legalizata dupa ea. Mi-a zis doamna de la tribunal ca a sunat la CSM si i s-a spus ca cei cu adeverinte trebuie sa aiba copie legalizata dupa ele, iar cei cu diplome doar copie, pe care va scrie ea "conform cu originalul"
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
Andra_90, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)