avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
oh.. eu n-am putut sa inchid ochii aseara pt ca ma "chinuia "" un cuvant. Din art 159 cand zice ca organele judiciare pot folosi forta, in mod adecvat si proportional. Nu-mi aminteam deloc "adecvat"".. si pana nu m-am ridicat din pat si m-am dus la cod nu am avut liniste. A nu se intelege ca stiu tot..sau ca retin forma intocmai. NU reusesc oricat as icnerca si-s foarte departe de a sti materia atat de bine incat doar asta sa ma blocheze..dar asa mi s-a pus mie pata pe creier atunci. Imbatranesc si devin tot mai chitibusara..macar de-as deveni si mai inteleapta.
OFF topic:stiti cand este examenul in septembrie si tot dam vina pe vremea frumoasa care ne distrage.. eh uite ca primavara mai frumoasa ca asta -mi pare ca n-am mai trait... deci evident...niciodata nu e momentul potrivit :))
Hmm...si eu ma straduiesc sa retin cat mai aproape de forma articolului, desi uneori mi se pare ca exprimarea e atat de greoaie si intortocheata...eu as simplifica multe fraze, sa nu se mai repete atatea expresii inutil, dar deh...who am I?:slap:
ma poate ajuta cineva cu un model de recomandare, va rog :)

Imi cer scuze ca deranjez, si spor la invatat!
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2014
Simona_Anya, utilizator
Eu descopar lucruri noi la fiecare citire, sau imi dau seama de logica unui articol. Pe mine ma uimesc oamenii care zic ca au citi PP 1 sapt sau de 3 ori si o stiu. Ma panichez ca nu am capacitate mai mare de memorare si ma gandesc ca toti sunt mai bine pregatiti ca mine. Am renuntat la scheme ca imi ocupa mult timp si am simtit ca le fac inutil, mi-am colorat codul cu 6 pixuri de culori diferite. Imi doresc nespus de mult sa reusesc, iar visele in care "nu stiu nimic" au aparut din momentul in care s-a oficializat anuntul cu privire la examen. Mai intru pe forum sa vad ce mai spuneti voi, ca nu am pe cineva care sa inteleaga cat de important este acest concurs pentru mine si cat de mult este de invatat. Este groaznic cand toti cred ca a deveni grefier este ceva simplu si ca concursul presupune cateva intrebari la care "orice secretara care a citi 1dta codurile stie sa raspunda", asta venind din partea absolventilor de drept care sunt ori " sotii si atat, ca e misto sa pierzi timpu la cafele pe banii sotului si e tare nashpa sa muncesti ca fraierul pe 900 ron" " ori la al 7-lea master si fara sa fi muncit o zi in viata lor. Este trist sa vad ca in economia actuala un loc de munca stabil nu este apreciat, iar absolventii se viseaza sefi pe cel putin 1000 de euro si tot ei se plang ca nu ii angajeaza nimeni. WOW am scris ceva...:D , spor la invatat si capacitate de memorare excelenta.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)