avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
perfect, merci!
cristina1990 a scris:

romarta123 a scris:

intrebare: La pp avem de invatat doar masurile preventive ( art 202 -244) , sau tot capitolul V , respectiv art 202-256? multumesc

202-244. Spor la invatat.

sigur 100%, milion in milion?
nu ca nu as fi invatat tot capitolul V, dar na, intreb si eu :))
flu a scris:

cristina1990 a scris:

romarta123 a scris:

intrebare: La pp avem de invatat doar masurile preventive ( art 202 -244) , sau tot capitolul V , respectiv art 202-256? multumesc

202-244. Spor la invatat.

sigur 100%, milion in milion?
nu ca nu as fi invatat tot capitolul V, dar na, intreb si eu :))

Din moment ce se precizeaza clar "masurile preventive" . Acum na...asta este raspunsul la varianta ajutatoare cu "intreaba publicul"....daca nu esti sigur foloseste "50/50" sau "intreaba un prieten" .:happy: . In ce stadiu esti cu invatatul?
In stadiul in care a invatat tot ..chiar si ceva pe langa ..dupa cum deja a mentionat :))
DahliaNoir a scris:

In stadiul in care a invatat tot ..chiar si ceva pe langa ..dupa cum deja a mentionat :))

:D DahliaNoir nu prea ai mai scris nimic...nici pe forum nici pe FB. Cum sta treaba la tine? Eu m-am apucat sa-mi fac niste scheme la penal sa pot retine mai bine toate drepturile si obligatiile.Ma gandesc sa imi scriu in paralel si institutiile comune de la civil si penal...sa nu ma incurs cu citarea, stramutarea etc.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
cristina1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)