avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
De ce va trebuie model de recomandare? Se depune ulterior afisarii rezultatelor examenului scris.. in etapa de verificare a bunei reputatii si numai de cei care se califica in primii 140.stiu eu gresit?
Dupa cum stii foarte bine din moment ce ai mai dat, ai dreptate.
Eu pur si simplu cred ca m-a luat febra pregatirilor actelor, asa ca imi doresc si un exemplu de recomandare, asa, pentru mine, pentru viitor. Psihologic, cred ca ma ajuta putin sa combat nesiguranta asta teribila.
Oricum, celelalte intrebari ale mele sunt cu adevarat importante, asa incat, inca astept raspuns de la cei care s-au apucat de procedura penala.
Multumesc
portocalamecanica a scris:

Dupa cum stii foarte bine din moment ce ai mai dat, ai dreptate.

Ma gandeam ca poate asa cer acum.Zilele urmatoare merg sa-mi depun dosarul si ma deplasez intr-o alta localitate pentru asta.N-as fi vrut surprize.Asta e motivul pt cre m-am ingrijorat.
Organele de urmarire si competenta lor nu intra si da, stramutarea si incompatibilitatea sunt reglementate de art indicate de tine.
Salutare!!!
Imi poate spune cineva, unde se fac cursurile SNG, in cazul promavarii examenului si cand se afla unde sunt locurile vacante?
lxx a scris:

Salutare!!!
Imi poate spune cineva, unde se fac cursurile SNG, in cazul promavarii examenului si cand se afla unde sunt locurile vacante?

Cursurile stiu ca se fac in cladirea INM, iar locurile vacante dupa inceperea cursurilor.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)