avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
perfectwife a scris:

Va multumesc pentru raspunsuri !Ma gandeam si eu ca trebuie sa renunt la indemnizatie iar stimulentul este de numai 500 lei ,habar nu am cat ar fi salariul de cursant .Voi aveti idee? Ma gandeam azi ca poate nu or sa se inscrie asa multi candidati si s-ar putea sa se intre mai usor ;)

dar imediat dupa ce termini SNG-ul cat este salariul?
buna DahliaNoir eu sunt din Miercurea-ciuc ma numesc mihaela daca doresti putem sa discutam in legatura cu examenul ce ne asteapta
Imi cer scuze ca adresez o astfel de intrebare, dar am nevoi de ajutorul vostru :)

imi puteti spune cum trebuie sa fie formulata o recomandare privind profilul profesional si moral, exista vre-un model ceva?

ceva sugestii, link-uri cu modele...???

daca s-a discutat despre asta...poate imi indicatie si mie unde...

multumesc !!

Am uitat sa specific ... atunci cand recomandarea este necesara de la ultima unitate de invatamant :P
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
Admin, administrator
Fetelor cred ca m-am exprmat gresit: fie ca cel ce merita sa intre! Eu imi asum si esecul ,faptul ca pierd niste bani si mai ales timp. Nu puteti totusi nega faptul ca este o competitie. Si nu este o competitie cu propria persoana ci cu ceilalti candidati. Ca degeaba eu sunt multumita de mine pt ca am luat 9,99 daca alti 140 au luat 10.
Cat despre invatatul la penal, eu de luni(de cand m-am apucat) am ajuns la articolul 100.
BUna
Da, si eu am rugamintea daca mi se poate prezenta un model sumar al unei recomandari, dar de la un loc de munca.
Si totodata, va rog, imi puteti spune la procedura penala: organele de urmarire penala si competenta acestora nu intra, nu? Iar incompatibilitatea si stramutarea sunt continute de articolele 64-67 si 71-76, nu?
Multumesc mult pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)