DahliaNoir a scris:
Instanta unde se depun actele o sa aplice faimoasa stampila "conform cu originalul""asa ca trebuie sa aveti si originalele cu voi cand va inscrieti.
Stiu de acum 2 ani ca in ultimele 3 zile s-a dublat nr de inscrisi la instanta unde am depus eu actele. Si eu las pe ultima saptamana...sa vad totusi daca inaintez cu penalul.
Maryella ..mesaj la 5,50. Te-ai trezit de la ora aia sa inveti? Lucrezi?sau inveti de la 5, 50 toata ziua. Ma spere chestia asta..recunosc :)))
:) Eu am dat si anul trecut examen si nu mi s-au cerut originalele (la T. Bucuresti).
Dhalia, nu m-am trezit sa invat la 5.50...inca nu ma pusesem la somn :P Momentan nu lucrez si ma concentrez mai bine sa invat noaptea. Abia astazi ma apuc de procedura penala, sper sa fie suficient timpul pentru mine si sa inteleg ceva din ea.
Intr-adevar multi vor lasa pe ultimul momentu inscrierea, important este sa te prezinti cu materia cat de cat invatata, nu conteaza asa mult cati s-au inscris, pentru ca pot fi 200 de candidati si toti foarte pregatiti...
O zi frumoasa si sper la invatat tuturor :flowersblue: