avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
@perfectwife, s-ar putea sa te incadrezi pentru stimulent de reinsertie, dar trebuie sa intrebi fie la ei, fie la cei care se ocupa de plata indemnizatiei.
DahliaNoir a scris:

Instanta unde se depun actele o sa aplice faimoasa stampila "conform cu originalul""asa ca trebuie sa aveti si originalele cu voi cand va inscrieti.
Stiu de acum 2 ani ca in ultimele 3 zile s-a dublat nr de inscrisi la instanta unde am depus eu actele. Si eu las pe ultima saptamana...sa vad totusi daca inaintez cu penalul.
Maryella ..mesaj la 5,50. Te-ai trezit de la ora aia sa inveti? Lucrezi?sau inveti de la 5, 50 toata ziua. Ma spere chestia asta..recunosc :)))

:) Eu am dat si anul trecut examen si nu mi s-au cerut originalele (la T. Bucuresti).
Dhalia, nu m-am trezit sa invat la 5.50...inca nu ma pusesem la somn :P Momentan nu lucrez si ma concentrez mai bine sa invat noaptea. Abia astazi ma apuc de procedura penala, sper sa fie suficient timpul pentru mine si sa inteleg ceva din ea.
Intr-adevar multi vor lasa pe ultimul momentu inscrierea, important este sa te prezinti cu materia cat de cat invatata, nu conteaza asa mult cati s-au inscris, pentru ca pot fi 200 de candidati si toti foarte pregatiti...

O zi frumoasa si sper la invatat tuturor :flowersblue:
aneana a scris:

da, trebuie sa renunti la concediu ce maternitate, deoarece ca si cursant la sng ai drepturi salariale practic, carte de munca si scoala constituie vechime in munca.
asta este parerea mea.

Asa e. In timpul scolarizarii ai calitatea de angajat. Esti remunerat si ai incadrarea de debutant.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)