avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
apirantul a scris:

Salutare!
Intrebare: actele ce sunt necesare la dosar trebuie legalizate sau este destul o simpla copie? Multumesc!!!

Am o rectificare de facut!! se pare ca anul acesta trebuie sa ai cu tine si actele in original, pentru ca doamna de la inscrieri va face certificarea conform cu originalul. Anul trecut am mers doar cu copiile, anul acesta mi-a cerut si originalele.
Buna seara! Sunt noua pe acest forum...anul acesta imi incerc si eu pentru prima oara norocul la Sng.Am codurile actualizate dar imi lipsesc legile de la OJ actualizate si nu stiu cum sa fac rost de ele. Va rog mult,cei care le aveti mi le puteti trimite si mie pe mail (mikoana14@yahoo.es)...v-as ramane recunoscatoare. O seara buna si spor la invatat tuturor! :luck:
La mine in oras nu a depus nici macar o persoana dosarul. Dar stiu 2 persoane sigur care o sa il depuna.Am fost si am intrebat programul de primire al dosarelor. Mi s-a zis intre ora 9 si 12, maxim 13. Daca aveam diploma eu as fi depus pana acum dosarul..sa scap de o grija... dar trebuie sa merg la bucuresti sa imi ridic diploma, sa platesc si o taxa maricica de arhivare :D cu invatatul merge greu..si da, la fel e si la mine, si mie mi se par toti ceilalti mai bine pregatiti...si intru in panica, ma crizez, ma agit..ma sabotez gandindu-ma la tot felul de scenarii groaznice :)) dar..in weekend..tot ies la un suc.. sa ma detasez.. luni imi depun dosarul, de marti o sa invat mai mult..cel putin o sa incerc.. Fiți optimisti, nu va mai sabotati, gândindu-va la ce e mai rau! spor la invatat!
Dragi colegi de suferinta, voi cat timp alocati studiului si cum procedati? Invatati articolele pe dinafara sau cum...?! Eu am intrat putin in panica...nu ma asteptam totusi ca admiterea sa fie in mai...si fiind prima oara cand dau la Sng sunt putin dezorientata...nu stiu care ar fi metoda de invatat cea mai buna...pana acum (inclusiv in facultate) am invatat logic dar acum ma gandesc ca poate nu ar fi suficient, ca e nevoie sa stii cu virgula...voi cum faceti? O seara placuta tuturor!:luck:
Va multumesc pentru raspunsuri !Ma gandeam si eu ca trebuie sa renunt la indemnizatie iar stimulentul este de numai 500 lei ,habar nu am cat ar fi salariul de cursant .Voi aveti idee? Ma gandeam azi ca poate nu or sa se inscrie asa multi candidati si s-ar putea sa se intre mai usor ;)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)