avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
buna, voi ce credeti la masurile preventive intra doar cap 1 sau intra si cap 2 si 3? pt ca in tematica scrie doar masurile preventive nu scrie masurile preventive si alte masuri procesuale asa cum se numeste titlul V de unde fac parte masurile preventive. eu zic ca este timp pt invatat avand in vedere ca la civil si organizare tematica este aceeasi, eu am dat si anul trecut, iar pana acum am repetat tot civilul, de maine ma apuc la penal(unde o sa am ceva de invatat si o sa stau mai mult pe el ca sa nu fie nevoie sa il mai repet dupa aceea, incerc sa mi-l pun de acum in ordine) si la organizare o sa imi las o saptamana pt invatat deoarece anul trecut mi-a fost suficient(am luat 9,33), iar pt o mica recapitulare imi este suficient o saptamana.
voi cum stati? si spor la invatat in continuare
ramonastreanga a scris:

buna, voi ce credeti la masurile preventive intra doar cap 1 sau intra si cap 2 si 3? pt ca in tematica scrie doar masurile preventive nu scrie masurile preventive si alte masuri procesuale asa cum se numeste titlul V de unde fac parte masurile preventive. eu zic ca este timp pt invatat avand in vedere ca la civil si organizare tematica este aceeasi, eu am dat si anul trecut, iar pana acum am repetat tot civilul, de maine ma apuc la penal(unde o sa am ceva de invatat si o sa stau mai mult pe el ca sa nu fie nevoie sa il mai repet dupa aceea, incerc sa mi-l pun de acum in ordine) si la organizare o sa imi las o saptamana pt invatat deoarece anul trecut mi-a fost suficient(am luat 9,33), iar pt o mica recapitulare imi este suficient o saptamana.
voi cum stati? si spor la invatat in continuare

Din titlul V, doar capitolul 1(Masurile preventive). Adica art. 202-244.
cristina1990 a scris:

Chiar nu ma asteptam sa nu introduca competenta si caile de ata la proc.civila. Mie mi se pare destul de OK tematica, au fost "baieti de gasca". Intreba cineva cum si cat invatam....eu am terminat de invatat proc.civila si am citit 1 data OJ. Am mai dat si anul trecut si am inca materia proaspata in minte.Pana acum am invatat aprox.5 ore pe zi, eu ma ghidez in general dupa materie nu dupa ore.La OJ mi-a luat o zi intreaga sa citesc 304,567,ordinul ministrului si codul deontologic, iar ROI am inceput`o de ieri dimineata si nici pana la ora asta nu am terminat`o(urasc legea asta). Spor la invatat.

cand aveti timp 5 ore doar de invatat? ????????????
Buna, ma poate ajuta cineva cu ordin 529/2007 si ROI instantelor judecatoresti (387/2005). Actualizate :D

Multumesc mult,

@iulia_sabi, eu am renuntat la orice alte activitati pentru acest concurs...am preferat sa risc "totul sau nimic". Stiu cat sunt de norocoasa ca imi permit luxul acesta( timpul pentru invatat) stiu ca sunt multe persoane care nu pot renunta la locul de munca in speranta ca vor intra la SNG...eu mi-am asumat acest risc.
Eu am apucat sa citesc cateva art. din poc.penala si mi se par mult mai bine formulate, pot sa le retin mai usor.
@Ella086, a postat cineva pe FB la grupul SNG materialele pt. OJ.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)