avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Astia sunt sadici!!!!!
Invatam cam 4 ore pe zi, dar de ieri mi-am propus sa invat 6 ore/zi.
Sa vedem daca merge. Problema e ca am inceput doar in febr. si am terminat fac. de 7 ani si pana in prezent am lucrat in banca, deci nu am folosit la nimic ce am invatat in fac. si nici nu am "update-ul" facut#-o.
Voi cum stati cu materia?
Eu mi-am propus 30 zile sa invat PP.
Apoi o saptamana sa citesc OJ. (am citit de vreo 2 ore pana acum..adica stiu despre ce e vorba dar nu sunt invatate)
Apoi o saptamana sa recapitulez PC (am unele capitole pe care le stiu bine, altele pe care nu le stiu)
Apoi o recapitulare finala rapida PP, PC,OJ.
Astept sa vad exact tematica ca imi impart nr de pagini la zile si trebuie sa-mi invat "norma""
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
claudiangy a scris:

Astia sunt sadici!!!!!
Invatam cam 4 ore pe zi, dar de ieri mi-am propus sa invat 6 ore/zi.
Sa vedem daca merge. Problema e ca am inceput doar in febr. si am terminat fac. de 7 ani si pana in prezent am lucrat in banca, deci nu am folosit la nimic ce am invatat in fac. si nici nu am "update-ul" facut#-o.
Voi cum stati cu materia?

Join the club...si eu am terminat facultatea acum muuuuulti ani, pe vremea dinozaurilor, si nu am profesat, de-asta intreb, pentru ca imi este teribil de greu...nu am mai invatat de mult timp, insa trebuie sa pun burta pe carte...
Cred ca vor posta tematica la 23,59 ca sa fie mai palpitant......:O
claudiangy a scris:

Cred ca vor posta tematica la 23,59 ca sa fie mai palpitant......:O

da :)) la ce trafic au pe pagina de cateva zile.. ma astept ca la noapte sa pice.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)