DahliaNoir a scris:
Dydyana_Alexia27 a scris:
[
Daca ai luat o nota mare peste 6 oricum, si nu ai intrat pe postul vacant, exista posibilitatea ca timp de 1 an sa fi sunat pentru un post din circumscriptia unde ai bifat la examen..dar asta cand se elibereaza si cand au ei nevoie, asa ca traiesti cu speranta un an de zile. Sa stii ca au fost multi fericiti asa, multi insa mai si refuza ca nu le convine locatia.
Eu stiu cazuri dintre cei care au dat examen direct pe post la o curte de apel .. au picat si au fost sunati ulterior pt alta instanta din circumcriptia aceleasi curti de apel..deci au valorificat nota obtinuta la examenul organizat de curtea de apel respectiva. Nu stiu pe nimeni care si-a valorificat nota la examenul national pt SNG.
In cazul in care mi-as dori sa valorific nota de la examenul ce tocmai s-a incheiat.. ce circumscriptie se considera ca am bifat?..ca nu am fost intrebata. Sunt multe cazuri care se inscriu in orasul natal dar locuiesc in cu totul alt judet..si acolo si-ar dori post.Examenul pt admitere la SNG e national..deci eu cred ca ar avea acoperire pt orice circumscriptie.Stiti cazuri concrete care au valorificat nota obtinuta la examenul de admitere national pt SNG?
Imi cer scuze am crezut ca intreaba de concursul pe post, nu am vazut ca a specificat SNG.......nu am auzit niciodata sa se valorifice nota de la SNG,....concursul pentru SNG este organizat la nivel national, nu pe circumscriptii...imi cer scuze!