avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Felicitari tuturor celor care au reusit.
Eu zic ca februarie va fi sesiunea de SNG,.....in septembrie in nici un caz ca numai au unde sa ii bage iar in februarie va termina seria de acum si nu cred ca vor sta pana in septembrie..mai incercam... moralul e la pamant dar ma incurajez singura ca nu am fost nr. 142 cred ca eram terminata psihic....nu stiu cum rezista acele persoane care pica la cateva sutimi.......am facut contestatie la toate trei, mi-a ridicat putin la civil, din 9,52 au facut 9,67...sa aveti multa bafta si sa invatati bine sa va duceti acolo unde va doriti.
Felicitari celor admisi si multa bafta in cariera! O intrebare am si eu. Stie cineva cum se poate valorifica nota concursului de la sng? Am inteles ca timp de 1 an o poti valorifica, dar cum? Imi poate explica cineva o situatie clara, va rog? Sa inteleg ca atunci cand se organizeaza un concurs direct pe post, daca se iau note mici si nu se ocupa acel post, poti face tu acea cerere de valorif. sau faci cererea inainte sa se sustina concursul si intri direct? Va multumesc pt. raspunsuri si o zi superba va doresc!
adryan_ss2 a scris:

Felicitari celor admisi si multa bafta in cariera! O intrebare am si eu. Stie cineva cum se poate valorifica nota concursului de la sng? Am inteles ca timp de 1 an o poti valorifica, dar cum? Imi poate explica cineva o situatie clara, va rog? Sa inteleg ca atunci cand se organizeaza un concurs direct pe post, daca se iau note mici si nu se ocupa acel post, poti face tu acea cerere de valorif. sau faci cererea inainte sa se sustina concursul si intri direct? Va multumesc pt. raspunsuri si o zi superba va doresc!

Daca ai luat o nota mare peste 6 oricum, si nu ai intrat pe postul vacant, exista posibilitatea ca timp de 1 an sa fi sunat pentru un post din circumscriptia unde ai bifat la examen..dar asta cand se elibereaza si cand au ei nevoie, asa ca traiesti cu speranta un an de zile. Sa stii ca au fost multi fericiti asa, multi insa mai si refuza ca nu le convine locatia.
Dydyana_Alexia27 a scris:
[
Daca ai luat o nota mare peste 6 oricum, si nu ai intrat pe postul vacant, exista posibilitatea ca timp de 1 an sa fi sunat pentru un post din circumscriptia unde ai bifat la examen..dar asta cand se elibereaza si cand au ei nevoie, asa ca traiesti cu speranta un an de zile. Sa stii ca au fost multi fericiti asa, multi insa mai si refuza ca nu le convine locatia.

Eu stiu cazuri dintre cei care au dat examen direct pe post la o curte de apel .. au picat si au fost sunati ulterior pt alta instanta din circumcriptia aceleasi curti de apel..deci au valorificat nota obtinuta la examenul organizat de curtea de apel respectiva. Nu stiu pe nimeni care si-a valorificat nota la examenul national pt SNG.
In cazul in care mi-as dori sa valorific nota de la examenul ce tocmai s-a incheiat.. ce circumscriptie se considera ca am bifat?..ca nu am fost intrebata. Sunt multe cazuri care se inscriu in orasul natal dar locuiesc in cu totul alt judet..si acolo si-ar dori post.Examenul pt admitere la SNG e national..deci eu cred ca ar avea acoperire pt orice circumscriptie.Stiti cazuri concrete care au valorificat nota obtinuta la examenul de admitere national pt SNG?
DahliaNoir a scris:

Dydyana_Alexia27 a scris:
[

Eu stiu cazuri dintre cei care au dat examen direct pe post la o curte de apel .. au picat si au fost sunati ulterior pt alta instanta din circumcriptia aceleasi curti de apel..deci au valorificat nota obtinuta la examenul organizat de curtea de apel respectiva. Nu stiu pe nimeni care si-a valorificat nota la examenul national pt SNG.
In cazul in care mi-as dori sa valorific nota de la examenul ce tocmai s-a incheiat.. ce circumscriptie se considera ca am bifat?..ca nu am fost intrebata. Sunt multe cazuri care se inscriu in orasul natal dar locuiesc in cu totul alt judet..si acolo si-ar dori post.Examenul pt admitere la SNG e national..deci eu cred ca ar avea acoperire pt orice circumscriptie.Stiti cazuri concrete care au valorificat nota obtinuta la examenul de admitere national pt SNG?

Imi cer scuze am crezut ca intreaba de concursul pe post, nu am vazut ca a specificat SNG.......nu am auzit niciodata sa se valorifice nota de la SNG,....concursul pentru SNG este organizat la nivel national, nu pe circumscriptii...imi cer scuze!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)