avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Pentru cei care sunt nerabdatori sa inceapa cursurile, ieri CSM-ul a aprobat structura anului scolar 2014 la SNG - Hotararea 627. Urmariti cand se afiseaza ca sa stiti cand incepeti cursurile!
DahliaNoir a scris:

oana_01 a scris:

Inseamna ca ne vom mobiliza pt urmatorul examen, cum zicea si Dahlia, sa nu ne mai ia pe "nepregatite", sa fim in primii 70-80 ca sa nu stam cu stres pana la final :) Spor la studiu celor care continua cursa! :luck:

Tu mobilizeaza-te pt INM in septembrie..eu cred ca acolo e locul tau.

Iti multumesc pt incurajare, DahliaNoir. Parca nu mai am forte pt mai departe. Daca pana in august va aparea un concurs de grefier la CA Iasi si il ocup, acolo raman pana in vara lui 2015. Sunt prea dezamagita ca sa pot continua o lupta de anvergura INM.
Buna!
sunt din Oradea,m-ar interesa detalii ... esti din Maramures :)?
ileanatomo a scris:

caut colega de camera sau apartament, daca doreste cineva poate sa ma contacteze.
[/quot

Buna, m-ar interesa detalii, daca mai e valabila oferta! sunt din Oradea!
am si eu o intrebare, va rog, cine ma poate ajuta....exista vreo posibilitate de a se mai schimba tabelul cu cei aflati in primele 141 de locuri? sunt admisa si mi-e frica sa ma bucur ca poate se mai schimba ceva.cine are un raspuns pentru mine il astept cu nerabdare.va multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)