avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
da, bataie de joc. Fac misto de justitie si de oameni. Clasica problema.. nu au bani sa plateasca nici actualii angajati deci nu fac noi angajari desi actualii angajati sunt clar depasiti de volumul de munca. Cine s-a inscris ..a pierdut timp si bani (pe caziere, acte ) degeaba... dar aia nu mai conteaza pt ei.
Da, merita pusi la zid...eu m-am inscris la Timisoara si am sunat sa vad cum ramane cu dosarul, mi s-a spus ca pot returna taxa, dar daca primesc aviz favorabil ulterior, e posibil sa nu mai poti depune dosarul, ca poate nu mai fac inscrieri, trec direct la etapa examenului...

Te crucesti...

Pierdut bani, timp, planuri date peste cap, nu mai conteaza...
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
flowerpower, utilizator
da, nu e deloc ok si chiar cred ca ar trebui sa facem ceva. Asa au facut si cu SNG din mai. Faci cerere de concediu in ideea ca apuci sa inveti inainte de examen.. ei il anuleaza..sau il pun mai devreme decat l-au anuntat cu doar 1-2 luni in urma (cum a fost cazul concursului de anul asta la sng). Nu se gandesc ca nu toti stau acasa asteptand concursuri sng sau ca nu toti sunt in situatia de a pleca de la munca oricand, oricum.. ca sa umble dupa acte si inscrieri care se anuleaza ulterior.Nu si pun deloc problema ca din moment ce-ti doresti sa ocupi un loc de munca ..devine evident ca nu stai pe munti de bani pe care sa-i arunci pe caziere (alea-si pierd imediat valabilitatea) si taxe de participare..pe care nu le ceri inapoi desi concursul nu se organizeaza..ca poate poate.. cu alta ocazie o sa-ti foloseasca. N-au niste reguli pe care sa le respecte.. fac totul fara sa gandeasca in perspectiva apoi se mira ca lumea e revoltata sau fara chef de a mai lucra in sistemul de stat.
asta inseamna ca se vor sista toate concursurile de genul? ma refer la cel de la alba-iulia... ca luand-o logic..asa ar fi..
fight4urright a scris:

asta inseamna ca se vor sista toate concursurile de genul? ma refer la cel de la alba-iulia... ca luand-o logic..asa ar fi..


Da, din cate am inteles e valabil pt toata tara...am vazut ca la Alba nu au anulat inca, ramane de vazut...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)