avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu vrea nici un avocat sa ma reprezinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu vrea nici un avocat sa ma reprezinte

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am un proces pe rol, si nu vrea nici un avocat sa ma reprezinte.Ei cred ca nu am castig de cauza , mai ales ca e un proces unde sunt implicate autoritati ale statului roman.
Cum pot cere asistenta judiciara,daca pot sa-mi permit sa platesc un avocat ?
Exista vreo procedura sa mi se repartizeze un avocat din oficiu si sa-l platesc totusi?
La recurs ar trebui un avocat dupa Noul Cod Civil.Imi poate da cineva un sfat?
Cel mai recent răspuns: vatamanuv , utilizator 17:29, 4 Octombrie 2013
1-Avocatul din oficiu este dispus de catre instanta,iar contravaloare servicii sunt acoperite din fond special nu de catre parte
2-Solicitati oficial baroului de avocati acordare de avocat
multumescfrumos.asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod de procedura civila - pareri, noutati Cornel  Vasile Cornel Vasile Cine a citit Proiectul noului Cod de procedura civila ? Haideti sa discutam noile prevederi ...... o parere la prima citire ... ... urmeaza structura unui ... (vezi toată discuția)
Recurs utilizator16eu utilizator16eu Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)
Rog, ajutati-ma... sunt stupefiata de deciziile justitiei.... kero kero Intr-un proces civil - pretentii, judecatoarea a dispus efectuarea unei expertize judiciare la fata locului pentru evaluarea pagubei (inundatie), platim ... (vezi toată discuția)