avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

buna ziua! am o intrebare legata de cine beneficiaza de ajutorul de incalzire. am un venit de circa 800 de lei lunar si un copil minor in intretinere si folosesc incalzirea pe centrala termica pe lemne avand resedinta in casa parintilor mei ,fiind insa in imobile separate la aceeasi adresa,deci familie separata eu cu copilul dupa parerea mea si neavand nici o proprietate pe numele meu. pana in acest an toate cererile mi-au fost respinse ca nu ma incadram, vreau sa stiu daca din punct de vedere legal intrunesc conditiile necesare sa nu mai fac cerere degeaba daca nu. va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 4 Octombrie 2013
Daca imobilele sunt separate constructiv cererea si dreptul de a putea beneficia de ajutorul de incalzire il poate solicita proprietarul de drept-daca intruneste conditiile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Am si eu o mare nedumerire.Ma incadrez la ajutorul pentru incalzire dar pentru ca sunt debransata de la sistemul centralizat si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)