avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Vreau sa reziliez contractul la [editat], un abonament telefonic mobil.Mi s-a spus ca pana in 5.12.2013, cand expira contractul, nu pot sa fac nimic.Atunci Legea 161/2010 pentru ce este buna?Sau trebuie sa i dau in judecata? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:27, 5 Octombrie 2013
Puteti rezilia oricand, doamna s-a referit poate la costuri, ca nu reziliati fara sa va coste, ceea ce e altceva.
Art. 84
Dreptul consumatorului la denuntarea sau rezilierea contractului nu poate fi Anulat sau restrans de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept.
Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet drm24 drm24 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze ca va deranjez cu un subiect arhicunoscut si dezbatut pe forum dar as vrea un raspuns mai de actualitate. Asadar ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate telefonie... raceudan raceudan Am incheiat contract cu Romtelecom pt telefonie, internet si tv cu clauza ca daca reziliez contractul in mai putin de 2 ani platesc daune mari. Cum pot evita ... (vezi toată discuția)