avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat - redactare contract
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat - redactare contract

Buna ziua,

Am rugamintea daca se poate sa imi mentionati care ar fi onorariul unui avocat pentru redactarea unui contract de prestari servicii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: caut_raspuns , utilizator 15:47, 5 Octombrie 2013
onorariul unui avocat se calculeaza in functie de o multitudine de factori printre care volumul de munca,,notorietatea av,posibilitatile financiare ale clientului etc.un avocat poate sa va solicite cateva sute de lei,o societate de avocatura cateva sute de euro sau mai mult,nu exista onorarii minime sau maxime depinde de cerintele dvs,suma pe care o aveti alocata si abilitatile de negociator.
Multumesc pentru raspuns. Dvs imi puteti trimite (fie in privat, fie prin raspuns aici) o oferta pentru redactarea unui contact de prestari servicii?
Precizez ca ma intereseaza un pret cat mai mic, fara sa fac rabat de la corectitudinea redactarii unui astfel de contract, care are rolul de a reglementa in scris termenii unui parteneriat (prestator-beneficiar), dar si de a ma proteja de diferite situatii neplacute in care cealalta parte nu vrea sa isi respecte obligatiile sau isi asuma si alte drepturi nestabilite prin contract etc. Am nevoie de cineva care sa ma ghideze corect din punct de vedere al legislatiei in vigoare. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocați BogdanM88 BogdanM88 Cuantumul onorariului dat avocaților este limitat obligatoriu de vreo grilă, în funcție de anumite criterii? (obiectul dosarului, valoarea ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridică sub forma de abonament GabiDrc GabiDrc Buna seara, Am înființat de curând o firma și, neavând experiența in domeniul juridic/administrativ, ma lovesc de tot felul de activități care ... (vezi toată discuția)
Cat costa divortul ? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , o persoana apropiata doreste sa de divort ! Persoana acesta nu mai locuieste la domiciliu impreuna cu sotul de apx . 2 ani ! Sunt casatoriti de 30 ... (vezi toată discuția)