avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Consultanta juridică sub forma de abonament
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Consultanta juridică sub forma de abonament

Buna seara,

Am înființat de curând o firma și, neavând experiența in domeniul juridic/administrativ, ma lovesc de tot felul de activități care pentru unii par mai simple, dar pentru mine sunt consumatoare de timp (de ex: redactarea contractului de colaborare, redactarea fisei postului, etc). Sunt curios dacă exista servicii de consultanta sub forma unei sume lunare așa cum se procedează cu serviciile contabile și, foarte important, la ce sume se ridica acest gen de servicii, pentru a-mi putea da seama dacă îmi pot permite, fiind la început și cu un buget limitat. Mentionez ca sunt din Timișoara. Dacă am greșit destinația întrebării, îmi cer scuze anticipat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 16 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca exista, solicitati o oferta unor avocati din orasul dvs,preturile difera de la cateva zeci de euro la cateva sute de euro per ora in functie de marimea societatii de avocatura,reputatie,volum de munca,Pt o activitate ca a dvs incercati sa cautati un avocat cu experienta de 4=5 ani ,este posibil sa fie mai rentabil sa stabiliti o suma modica lunara.Succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, onorariile difera de la avocat la avocat.
Vedeti cate ore pe luna aveti nevoie de consultanta in primul rand.
Conteaza si daca aveti nevoie de redactari de contracte sau numai consultanta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat - redactare contract caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Am rugamintea daca se poate sa imi mentionati care ar fi onorariul unui avocat pentru redactarea unui contract de prestari servicii. Va ... (vezi toată discuția)
Venit avocat societate avocatura Kino29 Kino29 As dori sa stiu cam care este salariul pe care il poate oferi o societate de avocati -internationala unui avocat care cunoaste bine si 2 limbi straine si cu o ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat din timișoara care se poate ocupa de renegarea ... Hagiului Hagiului Caut un avocat din timisoara care se poate ocupa de renegarea unui copil care genetic nu este al meu dar pe timpul comunismului nu puteai renega atata timp cat ... (vezi toată discuția)