avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Venit avocat societate avocatura
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Venit avocat societate avocatura

As dori sa stiu cam care este salariul pe care il poate oferi o societate de avocati -internationala unui avocat care cunoaste bine si 2 limbi straine si cu o experienta de sa zicem 6 ani in domeniu?
Pun aceasta intrebare ptr ca am vazut ca sunt societati pompoase care isi pun pe siteuri anunturi de anagajre, sunt aceleasi anunturi de luni , ani de zile, aceleasi firme ptr aceleasi posturi, primesc sute de cv-uri, au mii si mii de pretentii, dar ofera salarii jenante?!!!
Ca sa nu mai zci ca nimeni nu face purici decat catea luni, dovada ca acelasi job se scoate la concurs periodic????
Pe salarii mari, chiar nesimtite isi angajeaza prietenii, pilele , relatiile, amantele si nevestele, obligatiile in general iar pe salarii mici isi cauta trepadusi cu salarii mizere???!!!:((
In fine, deci care ar fi salariul pe care ar trebui sa il accepte un candidat la un post de avocat care presupune si instanta, consultanta, plus 2 limbi straine vorbite cursiv, plus experienta de sa zicem 6 ani, mai ales ca trebuie sa semneze un contract de exclusvitate cu ei,,deci nu va avea dreptul la clienti proprii basca ca va trebui sa completeze zilnic raport de activitate, ce a muncit si cate pagini a consumat la xerox????
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2013
Kino29, utilizator
Cel mai recent răspuns: morikko , utilizator 17:46, 3 Iunie 2014
In opinia mea, salariul ar trebui acordat diferit, tinand cont de numarul de ore prestate per client si tip de speta, de complexitatea spetelor date in lucru,etc....In ce priveste limbile cunoscute, depinde daca si la ce le foloseste....
Dar un minim?? 2 limbi europene de circulatie
Cred ca la interviu fiecare isi apreciaza munca in cuantum diferit. Daca e sa discutam despre un minim, raportat la calitatile avocatului, enumerate de dvoastra, presupun ca ar trebui sa porneasca de la 2000 euro, cum insa, societatile, in general, nu numai cele de avocatura, cauta sa angajeze profesionisti pe bani cat mai putini, de cele mai multe ori se intampla ca suma acordata sa fie mult inferioara. De aceea, respectivii pleaca, in cele din urma...
Buna ziua,
de obicei aceste societati au o grila de salarizare, in functie de anumite criterii pe care le considera ei relevante. In afara de cunoasterea limbilor straine - in general pt aceasta se acorda un anume procent in plus la salariu - trebuie tinut cont ca activitatea de baza este cea legat de drept si anume activitatea dvs ca si avocat, procesele avute, daca aveti master sau nu, sunt specializat pe o anumita ramura care pentru ei reprezinta un interes major, etc.
in functie si de volumul de munca, eu nu as accepta un salariu mai mic de 35oo de lei pentru inceput.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă poate angajatorul penaliza financiar în această situație? ... Mirabela1502333955 Mirabela1502333955 Ocup un post de Customer Support în limba franceză într-o multinațională. Nu e call center. Ieri unul dintre team leaderi mă întreabă dacă vorbesc ... (vezi toată discuția)
Angajam avocat Raluca Zlatanov Raluca Zlatanov Firma de avocatura avand un domeniu larg de activitate (comerial, dreptul afacerilor, domeniul real estate, deschideri de firme etc) are vacante 2 pozitii de ... (vezi toată discuția)
Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)