avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat costa divortul ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat costa divortul ?

Buna ziua , o persoana apropiata doreste sa de divort ! Persoana acesta nu mai locuieste la domiciliu impreuna cu sotul de apx . 2 ani ! Sunt casatoriti de 30 ani , nu au copii minori si nici bunuri de impartit ! Singura problema este ca partenerul nu doreste acest lucru ! Cam cat costa estimativ divortul ?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
ANISOARA MUNTEANU, utilizator
In functie de speta, pentru judecata unei cereri de divorţ este necesară plata unei taxe judiciare care variază între 50 şi 250 de lei. Avand in vedere faptul ca nu exista bunuri partajabile costurile nu pot fi foarte mari decat cele privind plata taxei de timbru si eventual onorariul unui avocat care sa va redacteze cererea si sa va sustina interesele in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Onorariul se calculeaza in functie de mai multe aspecte,notorietatea/experienta avocatului,complexitatea spetei,volumul de munca alocat,posibilitatile financiare ale clientului etc.Puteti sa gasiti si onorarii de cateva sute de lei dar si de cateva mii important este sa nu alegeti pretul cel mai mic ci eventual sa gasiti un av serios recomandat de cineva cunoscut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare la avocat Petre Victoria Petre Victoria Cât costă o notificare (făcută de avocat ) pentru un client în vederea sumei încasate de către o firmă ,pentru a preveni un litigiu? (vezi toată discuția)
Onorariu avocat - redactare contract caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Am rugamintea daca se poate sa imi mentionati care ar fi onorariul unui avocat pentru redactarea unui contract de prestari servicii. Va ... (vezi toată discuția)