avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BO Avalizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BO Avalizat

Buna ziua,
Am un BO avalizat introdus la plata, neplatit din lipsa partiala de sold. Intre timp mai achit din sold; primesc de la executorul judecatoresc "Somatie de executare" cu suma inscrisa pe BO( mai mare decat soldul ramas)plus cheltuieli de executare.
Ce trebuie sa fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 11:17, 5 Octombrie 2013
Faceti contestatie la executare si o depuneti in termenul legal la judecatoria din raza de domiciliu a creditorului "parat".Instanta va admite doar in parte contestatia la executare, corespunzator valorii ramasa in debit, putand reduce si o parte din cheltuielile de executare, functie de data la care au fost facute si de ce anume reprezinta acestea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cale de atac sau contestatie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca am gasit pe net un dosar de incuviintare executare silita pe numele meu introdus in data de 09.04.2013 , cu o solutie data in 16.04.2013, ... (vezi toată discuția)
Executare bo dana_tantas dana_tantas buna am si eu o intrebare la care nu prea ii gasesc raspunsul. daca am refuzat un bo care ulterior ajunge la un executor judecatoresc acesta ... (vezi toată discuția)
Cod procedura civila Alin Iosif Alin Iosif Am avut un BO avalizat de administratorul unei firme care ne este client, am introdus in banca instrumentul si a fost returat pentru ca nu avea bani in cont. ... (vezi toată discuția)