avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pomi plantati pe limita gard !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pomi plantati pe limita gard !

Daca vecinul a plantat pomi pe limita gardului fara acordul meu ,pomi au crescut si tin umbra ,nu pot folosi terenul la gradina ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: mihaiene68 , utilizator 21:03, 7 Octombrie 2013
1. buna intelegere
2. Mediere
3. Instanta
multumesc, dar raspunsul este generalist =D>,as dori unul mai complex ,cu mai multe date(legi,OG ,...etc) sa pot face primii pasi ! multumesc
chiar nu are nimeni ..solutii mai precise :) cu date concrete ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am eu asupra pomii vecinului si vice versa? mitachealina mitachealina Vecinul si-a plantat langa gardul comun din gradina pomi de tuia ce depasesc deja 3m inaltime. Acestia fac umbra pe solarul nostru din gradina. Tin sa ... (vezi toată discuția)