avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare masura executarii silite de catre tribunal. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare masura executarii silite de catre tribunal. Proces-verbal de contraventie considerat prescris

Un p-v de contraventie din anul 2009 pentru care s-a transmis instiintare, somatie, contribuabilul respectiv are si casa si in mod voit a platit doar impozitul pt casa in fiecare an pana acum evitand sa achite si din amenda, poate fi prescris? sau un alt p-v de contrav al aceluiasi contribuabil, din anul 2010 pentru care exista 2 plati, o chitanta intr-un an si cealalta in alt an, poate fi considerat prescris? s-a pus problema necunoasterii de existenta acelor amenzi de catre contribuabil, nu a stiut de ele... dar fiecare p-v in parte a fost afisat la domicliu de organul emitent (politie).
Cel mai recent răspuns: amelyah , utilizator 11:16, 5 Octombrie 2013
Termenul de prescriptie e de 5 ani, socotiti incepand din ian anul urmator, niciuna nu e prescrisa.
de acord cu dvs. dar o instanta nu e de aceeasi parere. le considera prescrie si imi anuleaza somatia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia unui debit in raport cu data comunicarii actului fiscal Ilie Nina Ilie Nina Un debit la CAS stabilit pentru anul 2012 prin decizie emisa in 27.12.2107 iar comunicarea actului fiscal s-a realizat in 15.01.2018 poate fi considerat ... (vezi toată discuția)
Somaţie - executare silită- amendă amalia26 amalia26 Bună, Am şi eu o întrebare. Am primit astăzi o somaţie, pe numele tatălui meu, pe care am semnat-o eu, din grabă, pentru că mi s-a comunicat că ... (vezi toată discuția)