avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prescriptia unui debit in raport cu data comunicarii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prescriptia unui debit in raport cu data comunicarii actului fiscal

Un debit la CAS stabilit pentru anul 2012 prin decizie emisa in 27.12.2107 iar comunicarea actului fiscal s-a realizat in 15.01.2018 poate fi considerat prescris? Adica daca am primit actul in 2018 debitul se poate prescrie? Confirmarea influenteaza prescriptia sau sunt doua lucruri diferite.
Debitele pe 2012 sunt scadente pe 2013(martie). Termenul de prescriptie pentru debitele catre ANAF e de 5 ani , deci in 2018 se prescrie . Are grija ANAF sa trimita in termen. Anul acesta veti primi pe cele din 2013 .La fel procedeaza cu toti contribuabilii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sanatate pfa 2013 igogu igogu ANAF mi-a emis o decizie de impunere in noiembrie 2018 cu contributiile la sanatate pentru anul 2013 pentru un PFA in sistem real. In Ian 2014 am depus ultima ... (vezi toată discuția)
Buna! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. am primit ... valyyy83 valyyy83 Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere privind Venituri ... (vezi toată discuția)
Datorie credit bancar Elena-Dumitra Elena-Dumitra Ioana, verisoara mea, A contractat un credit bancar in 13.10.2006 pe o perioada de 7 ani, din iunie 2009 nu a mai reusit sa plateasca ratele, deoarece nu a ... (vezi toată discuția)