avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am primit ...

Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere privind Venituri din Romania-cedarea folosintei bunurilor, sub 5 contracte de inchiriere(notificare emisa la data de 20.01.2025). Aceasta face referire la nedepunerea declaratiei pentru perioada 1 Ianuarie 2018-31.05.2018. Acestea nu ar fi fost prescrise? Mentionez ca in tot acest timp nu am primit niciaieri(nici posta nici SPV) vreo notificare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:40, 27 Ianuarie 2025
Buna ziua

Datoriile aferente anului 2018 se prescriu pe 11 martie 2025.

Aveti explicatia aici: www.avocatnet.ro/articol_661...

Din proprie experienta, cam asa merg lucrurile la ANAF. Fac verificari si trimit notificari dupa multi ani, dar au grija ca in majoritatea cazurilor sa se incadreze in termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt plecat din tara din 2015 intr-o tara cu care nu este incheiata ... Panul Panul Sunt plecat din tara din 2015 intr-o tara in care nu este incheiata dubla conventie de impozitare dar nu mai sunt considerat rezident fiscal din 2018. ... (vezi toată discuția)
Declararea contractelor de inchiriere la organele fiscale  Laura Laura Buna ziua, sunt o persoana fizica si am cumparat patrimoniul(cladiri si terenuri) unei societati. Cladirile, mai multe la numar, intentionez sa le inchiriez ... (vezi toată discuția)
Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)