avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Sunt plecat din tara din 2015 intr-o tara cu care nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Sunt plecat din tara din 2015 intr-o tara cu care nu este incheiata ...

Sunt plecat din tara din 2015 intr-o tara in care nu este incheiata dubla conventie de impozitare dar nu mai sunt considerat rezident fiscal din 2018. Intrebare: Dupa cati ani se prescriu posibil taxe care ar trebui sa le platesc in Romania cu ce am castigat aici (ceea ce mi-se pare f incorect) Am primit o notificare in mail in 2022 pentru nedepunerea la term a declaratiei de impunere...dar cand am vaut mailul in 2023 si am verificat spatiul meu virtual nu am gasit nici o notificare, nimic. Ultimul document era o notificare pentru o plata care am facut-o. Intrebare: Daca am primit notificare sa declar ce am castigat si nu am declarat asta inseana ca asta nu se prescrie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pentru activitati prin internet nucu$ nucu$ Buna ziua tuturor! Un contribuabil are urmatoarea dilema privind obligatia/modalitatea de declarare/plata a impozitului pe venit. Situatia de fapt:cetatenie ... (vezi toată discuția)
Sotul meu italian rezident în românia, pensionar in italia, deci pensia este impozitata ... chemello chemello sotul meu it rezident ro..pensionar in it deci pensia este impozitata in italia...am primit instiitare de la anaf ca are de platit impozit pe pensie ..o ... (vezi toată discuția)
Dubla impozitare ghepardul ghepardul o nebunie de actualitate este aceea legata de guvernul Monti-Italia, de impozitarea proprietatilor din romania pentru residentii din Italia.Din vagile mele ... (vezi toată discuția)