avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... De la Anaf o notificare privind nedepunere la termen a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

De la Anaf o notificare privind nedepunere la termen a declarației de impunere pe anul 2020.

Bună seara, am primit de la Anaf o notificare privind nedepunere la termen a declarației de impunere pe anul 2020. În 2020 nu am avut venituri din cedarea bunurilor decât începând cu anul 2021. Este posibil sa fie o eroare în declarație? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. am primit ... valyyy83 valyyy83 Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere privind Venituri ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata de doua ori mai mari mic57 mic57 Buna seara, Am depus in termen \"DECLARAŢIA UNICĂ privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice\", in legatura cu ... (vezi toată discuția)