avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce se poate face daca ANAF a pierdut un document depus?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce se poate face daca ANAF a pierdut un document depus?

Ce se poate face daca ANAF a pierdut un document depus (cu numar de înregistrare)? Am fost informat de ANAF in Feb 2025 ca nu am depus declaratia unica pentru venituri realizate in străinătate pentru anul 2018, sunt informat sa o depun si sa ma prezint la sediu pentru declarații. Notificarea vine dupa cei 5 ani de arhivare a documentelor fiscale.. Am dovada depunerii inițiale. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:22, 19 Februarie 2025
Buna ziua

Anul 2018 se prescrie pe 11 martie 2025.

Daca ati depus si platit, mergeti cu dovezile la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. am primit ... valyyy83 valyyy83 Buna! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere privind Venituri ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Corectii declaratie unica ComN ComN Am depus Declaratia Unica la ghiseu in luna iulie 2018 dar va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele semne de intrebare: - daca chiriasul a plecat inainte de ... (vezi toată discuția)