Am depus Declaratia Unica la ghiseu in luna iulie 2018 dar va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele semne de intrebare:
- daca chiriasul a plecat inainte de expirarea Contractului de Inchiriere Imobil cum procedez? Daca am achitat impozitul la fisc suma se va compensa? Si cum trebuie procedat.
- Am completat Declaratia Unica, am achitat impozitul dar au intervenit modificari la aceasta si o corectez dar la aceasta corectie trebuie refacut tot calculul cu suma mai mare decat cea initiala (s-a adaugat inca un contract) 0 de exemplu initial am avut si platit 700 lei iar acum am 900 de lei. La ANAF prezint chitanta cu suma platita sa platesc doar diferenta? Sper sa nu ma oblige sa platesc iar cei 700 lei?
Multumesc
Pana la ultimul termen in care se depune declartia unica pentru 2018, adica pana pe 15 martie 2019, tot o sa puteti sa depuneti declaratii pentru a actualiza informatiile,si va ramane valabila de fiecare data ultima depusa. La fel si cu plata, daca prin urmatoarele declaratii depuse in timpul anului se mareste venitul si deci si valoara impozitului pe venit si contribtiilor, daca e cazul, platiti doar diferenta..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.