avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile 100 % pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile 100 % pentru tineri

Buna...
As vrea sa stiu ,daca se poate , daca mai exista fonduri nerambursabile pentru tineri care doresc sa isi dezvolte si infiinteze o afacere . Iar daca da, care sunt conditiile ,riscurile ,cerintele...absolut tot ce trebuie stiut despre aceste fonduri oferite de stat .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:46, 7 Octombrie 2013
Poate ca ar fi mai bine sa spuneti si domeniul in care doriti sa incepeti sau sa va dezvoltati afacerea, pentru a primi un raspuns mai concret.
Este util de stiut unde doriti sa infiintati firma: in mediu rural sau urban.
Fonduri 100% nerambursabile nu au fost decat pe DMI 4.3 a POR. In rest , in functie de domeniu, mediu, activitati s-au aplicat diverse procente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cabinet stomatologie ulc ulc Cum se pt accesa fonduri europene pentru infiintarea unui cabinet de medicina dentara? Ce conditii trebuie indeplinite si de unde se poate cere consultanta? ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt o afacere viorica_17 viorica_17 As dori sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile daca am o afacere cu un service auto si vreau sa o dezvolt (vezi toată discuția)
Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)