avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune drepturi litigioase legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune drepturi litigioase legea 10/2001

Buna dimineata,

Am rugamintea sa ma lamuriti daca un cesionar al drepturilor litigioase de despagubire pentru un teren pe legea 10 (terenul este ocupat de un bloc si exista decizia Primariei de acordare de despagubiri sub forma de actiuni la Fondul Proprietatea, dosarul fiind in asteptare la ANRP), poate sa ceara in mod legal si sa aiba succes in instanta, anularea actului de cesiune realizat la notariat, in anul 2010 si sa solicite banii inapoi ?

Astept raspunsul Dvs.

Va multumesc anticipat,

Cu stima,

Radu
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
sandu_man, utilizator

Alte discuții în legătură

Retrocedare imobil si teren legea 10 nerezolvata ! CT12VVV CT12VVV Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)
Legea 10 Dana Marin Dana Marin Toata stima colegilor forumisti! Am si eu 2 mici intrebari la dvs. legate de Legea 10, cea cu despagubirea fostilor proprietari: 1. Exista vreo metoda ... (vezi toată discuția)
Cesiune dosar anrp, despagubiri ContSters53266 ContSters53266 Buna am un dosar de despagubire pe legea 10 /2001 si dispozitia primita de la primarie in baza legi 247/2005 dosarul este din 2011 la anrp nesolutionat dosarul ... (vezi toată discuția)