avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de maternitate pt. asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de maternitate pt. asistent personal

Poate beneficia un asistent personal de concediu de maternitate si de indemnizatia aferenta?
Asistentul personal al cui?
Orice persoana care lucreaza in baza unui contract individual de munca are drept la concediu de maternitate
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2009
adelaida_07, utilizator
daca e asistent si merge in CIC inseamna ca e asistenta...:thumbup: si daca e asistenta si lucreaza cu "acte in regula", de ce n-ar putea...:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de concediu prenatal alta alta Am citeva intrebari la care inca nu am gasit raspunsul: 1. cei doi ani de CIC sunt considerati vechime in munca ? 2. sunt insarcinata in 5 luni. daca imi ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)