avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imprumut bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imprumut bani

o persoana vrea sa ai imprumut 3000 euro prin acte la notar. aceasta persoana are pe numele lui o masina care valoreaza 3500 euro. daca nu ami da banii in termenul prevazut pot sa il execut silit luindu-i masina? dar persoana respectiva poate instraina masina[ sa o treaca pe numele tatalui sau, sau al surorii sale]?
Cel mai recent răspuns: perlutina , utilizator 18:48, 5 Octombrie 2013
Da, este riscant pentru dvoastra acest imprumut cu garantie aceea masina de 3500 eur.
Daca o da intr-un pom a 2-a zi? Daca vrea sa o depuna garantie, faceti act la notar si sa v-o predea sa o tineti in curte. Desi si atunci pot aparea probleme. In plus, cam cat ar fi timbrul de mediu pentru aceea masina de 3500 eur??
Cred ca este o mare pacaleala. Am patit acelasi lucru acum 8 ani si am ramas cu banii pierduti.Nu a avut cred nici un moment de gand sa imi inapoieze banii. A lasatmasina in parcare la mine si cu dublura de la chei a venit intr-o noapte si a luat masina. Ce prosteala am luat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara garantie mariusbt1 mariusbt1 PERSOANA FIZICA, Ofer bani imprumut fara garantii, cu contract notarial obligatoriu in orasul de domiciliu, in baza art 1576 din cod civil, un martor, in ... (vezi toată discuția)
Executare silita anonim2014 anonim2014 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu o hotarare judecatoreasca. Este vorba despre un caz de imprumut. S-a facut un contract de imprumut in care era ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii dau cuiva 3000 de euro cu dobanda claudiu_florin_xiy claudiu_florin_xiy un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost ... (vezi toată discuția)