o persoana vrea sa ai imprumut 3000 euro prin acte la notar. aceasta persoana are pe numele lui o masina care valoreaza 3500 euro. daca nu ami da banii in termenul prevazut pot sa il execut silit luindu-i masina? dar persoana respectiva poate instraina masina[ sa o treaca pe numele tatalui sau, sau al surorii sale]?
Da, este riscant pentru dvoastra acest imprumut cu garantie aceea masina de 3500 eur.
Daca o da intr-un pom a 2-a zi? Daca vrea sa o depuna garantie, faceti act la notar si sa v-o predea sa o tineti in curte. Desi si atunci pot aparea probleme. In plus, cam cat ar fi timbrul de mediu pentru aceea masina de 3500 eur??
Cred ca este o mare pacaleala. Am patit acelasi lucru acum 8 ani si am ramas cu banii pierduti.Nu a avut cred nici un moment de gand sa imi inapoieze banii. A lasatmasina in parcare la mine si cu dublura de la chei a venit intr-o noapte si a luat masina. Ce prosteala am luat.
Executare silita
anonim2014
Buna ziua,
am o intrebare in legatura cu o hotarare judecatoreasca. Este vorba despre un caz de imprumut. S-a facut un contract de imprumut in care era ... (vezi toată discuția)