avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunare generala extraordinara a proprietarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunare generala extraordinara a proprietarilor

La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea com.. ex., este obligatorie prezenta semnatarilor convocarii? Cine conduce adunarea si cine semneaza procesul verbal, in acesr caz, tot cei care au convocat adunarea? Adunarea generala poate fi inregistraata cu acordul majoritatii pentru ca pe baza acestei inregistrari sa poata fi completat ulterior procesul vebal evitandu-se astfel omisiuni. sau neconcordante?
Cel mai recent răspuns: tomasso , utilizator 01:14, 15 Octombrie 2013
Exista voci care sustin ca nu este si poate fi atacata deoarece p.v.-ul Adunarii trebuie semnat de toti cei prezenti iar afisul reconvocator dasemenea.
Sunt numai voci. La reconvocata se va scrie si o referire la prima convocare.
Astea sunt nimicuri fata de problema esentiala pe care o aveti de rezolvat.
la un control al primariei ni s-a spus ca PV ale adunarilor asociatiei de proprietari trebuie semnate doar de membrii comitetului executiv si separat tabel nominal cu prezenta.
Reprezentantii primariei v-au adus la cunostinta ceea ce este prevazut in Legea230/2007:
Art 25(4) Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de procese-verbale al asociaţiei de proprietari, se semnează de către toţi membrii comitetului executiv
Urgent! Adunarea gen Extr. a fost reconvocata de catre 2 membrii ai asoc. prezenti la prima convoc.singurii prezenti din nr. membr. care au convocat adunarea. Ulterior insa dovada ca toti membrii asoc de propriet.au fost convocati ,nu s-a putut realiza intrucat unii dintre acestia refuza sa semneza chiar si dintre cei ce au semnat convocarea (initiala0 si nu se vor prezenta la adunare.In aceasta situatie adunarea va fi suspendata sau nu , ce se consemneaza in p. v. ?. Care este proceduraa legala si statutara?
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
tomasso, utilizator

Alte discuții în legătură

Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala dumitru suiu dumitru suiu Buna seara . A fost organizata o adunare generala extraordinara in cadrul unei asociatii de proprietari . Un grup de initiativa ,a adunat semnaturi ,a ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol de lege tomasso tomasso Va retin atentia la art.25 pct.4 din legea 230/2007 care prevede ca:\\" Hotararile a.g. se consemneaza in registrul de procese verbale al asociatiei de ... (vezi toată discuția)