avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce este REVISAL ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce este REVISAL ?

Am si eu 2 intrebari :
1 Ce este REVISAL ? (ca am pe contractul de munca pusa o stampila dreptunghiulara cu REVISAL ---> eu din cate stiu toate stampilele trebuie sa fie rotunde ..nu dreptunghiulare ..deci cred ca nu este valabila :((
2Cat este salariul minim pe economie ? (brut si net)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 17 Iulie 2020
In REVISAL , nu se opereaza concediul de odihna, concediile medicale. Perioada lucrata apare in REVISAL.
poti sa-ti dai demisia cand esti in medical fara sa treci la medicina muncii ? se poate sa-ti dai demisia fara sa te mai intorci la lucru?
sa intelegeti si dvs : in 2013 am lucrat 2 luni, medical 3 sapt,m-am intors s-am lucrat 4 zile apoi medical 7 luni, m-am intors si lucrat o zi...apoi demisia...apar acele 4 zile in revisal si acea singura zi??? dar cum se explica pauza??? cum apare ? ce-i spun viitorului angajator ca sa nu-mi patez imaginea????
In revisal apare intreaga perioada cuprinsa de la data inceperii activitatii si pana la incetarea c.i.m.

Suspendarea c.i.m. in situatia unui concediu medical nu se opereaza in REVISAL.
Va multumesc dl Freelis
Deci in revisal va aparea asa: inceperea CIM -data incetarii CIM. Eu auzisem ca inrevisal este trecut tot, de la salar, concedii medicale,suspendari de CIM, , data inceperii si incetarii CIM
O zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Registru cim si fise de evaluare doina62 doina62 Sunt obligatorii aceste documente?Si daca da,care e articolul din Codul Muncii? (vezi toată discuția)
Revisal ContSters175992 ContSters175992 In noua lege 53/2003 - Codul munci, La articolul 34, aliniatul (3) „(3) Registrul general de evidență a salariaților se completează și ... (vezi toată discuția)
Revisal angajator nou cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari ... (vezi toată discuția)