sunt cetatean strain din tunisia ; menbru de famile cetatien roman ; am premit permis de sedere temporar de 1 an de zile dupa casatorie cu cetatien roman
eu am intrat ilegal IN romania in august 2011dar in 2012 am premit permis de sedere temporar de 1 an de zile dupa casatorie cu cetatien roman
permisul meu de sedere in romania o fost expirat anul asta in tunisia si am depus cerere de viza pt reintregirea familiei dar o fost refusat pt k am avut interdictia de intrari la romania pt k am intrat prima data illegal ;
eu knd am avut permis de sedere temporar valabil am iesit din tara si am intrat fara nits problem si am tempila pe pasaportul meu , si nu am fost informat k am interdicita de intrari
acuma nu stiu ce se fac sotia mea e la romania si nu stiam cum se facem si daca cum poate redica interdictia asta
sotia mea o fost la immigrari si o vorbit cu el si o zis k trebuie sa trimit cerere la inspectoratul general de frontiera la bucurest si o facut asta
dar o premit respund k el nu ocupa de asta si trebuie sa adresesa la ori
va rugam sa ma ajut cum se fac si daca poate fi reszolvat si ce procedura in cazul meu
merci mult si imi pare reu k nu stiu prea bine lamba romana
Nelamurire
marimar09
Buna seara,un prieten a primit interdicite pe 6 luni de a intra in Romania in urma depasiri termenului de sedere pt ca a asteptat finalizarea unor acte intre ... (vezi toată discuția)