avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdictie de intrare in romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdictie de intrare in romania

buna ziua,numele meu este anca sunt casatorita cu cetatean strain casatorie care a avut loc in romania dupa casatorie sotul a primit un permis de sedere valabil un an de zile timp in care noi am iesit din tara si intrat in tara fara nici un fel de problema din motive personale nu am putut prelungi sederea sotului si am mers la ambasada romaniei in tunisia unde am depus pentru viza de reintregire a familiei care a fost respinsa pe motivul ca sotul are interdictie de intrare in tara,ce pot sa fac in acest caz??cum poate sotul sa intredin nou in tara pe cale legala??
Cel mai recent răspuns: ancabayoudh , utilizator 20:33, 7 Octombrie 2013
Daca are interdictie nu cred ca aveti cum sa rezolvati.
Doar daca temeiurile ar fi incetat si veti obtine hotarare judecatoreasca ar putea primi viza.
Ambasada nu poate acorda viza cu incalcarea unei hotarari judecatoresti si in plus nici nu ar trece de frontiera in Romania.
multumesc pentru raspunsul dvs,interdictia expira 2014 am inteles ca se poate face un memoriu in care sotu sa ceara ridicarea interdictie pe motivul ca viata noastra de familie nu poate sa decurga intr-un mod normal asa miau spus cei de la ORI,am mai inteles ca persoanele care sunt casatoritit cu cetateni ai UEsi nu reprezinta un pericol pentru romania li se ridica interdictia stiti ceva despre asta??aveti vreo informatie?multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
ancabayoudh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru ridicare interdictia de intrare in romania kamal kamal buna ziwa sunt cetatean strain din tunisia ; menbru de famile cetatien roman ; am premit permis de sedere temporar de 1 an de zile dupa casatorie cu ... (vezi toată discuția)
Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)
Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)