avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns intampinare

Buna seara,
Mai stie cineva temeiul legal al raspunsului la intampinare dupa VECHIUL Cod de Procedura Civila?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2013
emil6702, utilizator
In vechiul cod civil nu exista raspunsul la intampinare reglementat.
Car3men a scris:

In vechiul cod civil nu exista raspunsul la intampinare reglementat.

Scuze Carmen, de fiecare data scriu Cod Civil in loc de CPC, ela fel cu chestia aia a mea ca uit de fiecare data sa-mi iau batista la mine.
Nici in codul de procedura civila vechi nu exista reglementat raspunsul la intampinare... de altfel nici nu exista o asemenea obligativitate.

De multe ori instantele erau indignate cand se depunea un astfel de inscris intitulat : "raspuns la intampinare" :)
Pai de aia am si intrebat ca nici eu nu am gasit si stiu ca se depun astfel de documente.
Dupa vechiul CPC nu se depune raspuns la intampinare. Am avut cateva procese cu intampinari si nu mi-a solicitat nimeni sa depun asemnea raspuns.
Dar am avut un proces dupa NCPC si am primit notificare, ca in termen de ....( cred ca 10 zile) sa depun raspuns la intampinare.

Alte discuții în legătură

Un proces inceput inainte de ncpc se judeca dupa vechiul cpc sau dupa ncpc ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna: daca un proces s-a inceput in ianuarie 2013, se aplica vechiul CPC sau noul CPC. ... (vezi toată discuția)
Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- cum procedez? vrica vrica Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)
Strãmutarea judecãrii procesului. Întâmpinare dan_co dan_co Buna ziua. 1. In cazul in care s-a facut o cerere de stramutare a unui proces civil trebuie depusa intampinare la aceasta cerere de catre intimata? 2. Daca ... (vezi toată discuția)