avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns intampinare

Buna seara,
Mai stie cineva temeiul legal al raspunsului la intampinare dupa VECHIUL Cod de Procedura Civila?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2013
emil6702, utilizator
art 201 alin 2,3,4 ncpc vb de raspunsul la intampinare :P
La art. 201 alienat 2 NCPC se prevede că, în zece zile de la primirea întâmpinării, reclamantul este obligat să formuleze răspunsul la întâmpinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proces inceput inainte de ncpc se judeca dupa vechiul cpc sau dupa ncpc ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna: daca un proces s-a inceput in ianuarie 2013, se aplica vechiul CPC sau noul CPC. ... (vezi toată discuția)
Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- cum procedez? vrica vrica Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)
Strãmutarea judecãrii procesului. Întâmpinare dan_co dan_co Buna ziua. 1. In cazul in care s-a facut o cerere de stramutare a unui proces civil trebuie depusa intampinare la aceasta cerere de catre intimata? 2. Daca ... (vezi toată discuția)