avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina de sub mine ma hartuieste constant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina de sub mine ma hartuieste constant

Buna seara ,numele meu este Gabriela.I,locuiesc intr-o garsoniera inchiriata in zona Metalurgiei si am o problema cu vecina de sub mine.Dansa se plange de galagie,de zgomotul masinii de spalat,de faptul ca ma plimb prin casa,fac dush seara sau merg la baie.Dansa imi face tot timpul vizite la domiciliu sa ma ameninte cu politia si sa ma faca o taranca infecta,sa-mi reaminteasca ca sunt o chiriasa si dansa este propietara in bloc.Tin sa mentionez ca am contract de inchiriere,viza de flotant,sunt cu intretinerea la zi,nu am nici o datorie neplatita,nu fac galagie/nu ascult muzica/nu dau drumul masinii de spalat sau altor aparaturi ce fac zgomot in orele de liniste.Nici un alt vecin nu s-a plans de galagie din partea mea decat dansa.Si mai este ceva:domnul administrator este la mana ei,i-au chemat cateva controale si a fost amendat din cauza dansei si el vine cu ea sau fara ea sa ma ameninte cu politia,Va intreb:nu este nici o cale legala sa pot rezolva tot cirul asta pana nu ma trezesc cu politia la usa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:26, 7 Octombrie 2013
Nu aveti decat doua variante: fie sa o dati in judecata, fie sa asteptati sa se potoleasca, sunt si asemenea oameni in blocuri, daca aveti actele in regula, daca respectati programul de liniste, nu are ce sa faca, se mai agita pana oboseste.
In seara asta am carat un sifonier pe bucati la ora 9:30 si m-am trezit cu administratorul la usa ca noi n-avem somn,ca am deranjat vecina,niciodata in viata mea nu am avut asemenea discutii cu nimeni,ei mereu vin la usa mea cu plangeri de genu`.9:30 nu-i ora de liniste,si la alta ora nu am avut masina.Nu mai pot sa traiesc asa ,stau cu frica ca imi cheama nebuna politia si ma amendeaza pe nedrept,
Pentru solutionare atitudine si comportament administrator de imobil sesizati oficial presedintele de asociatie despre situatia cu care va confruntati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini asociatie de proprietari delia_cj delia_cj Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta si extrem de deranjanta pentru mine. Am o vecina care are apartamentul chiar sub al meu care vesnic e ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)