avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare transport marfa de la punct de lucru la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare transport marfa de la punct de lucru la targ

Buna seara,

As avea nevoie de ajutor, va rog, in privinta actelor ce trebuie completate in cazul in care stocul din cadrul punctului de lucru este dus spre vanzare la un targ.
Suntem o firma, mai precis un SRL-D, care comercializeaza haine de copii, pe care am dori sa le ducem si la un targ.
Exista niste formalitati specifice? Ce anume este de facut?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sara1985 , utilizator 08:09, 8 Octombrie 2013
Intocmiti un aviz de insotire a marfii.
Va multumesc pentru raspuns.
Vroiam doar sa mai mentionez ca nu suntem producatori de haine de bebe, ci doar le vindem cu amanuntul.
Este nevoie doar de aviz de insotire a marfii?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente contabile pfa Simona007008 Simona007008 Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite ... (vezi toată discuția)
Lichidarea definitiva a stocului de marfa svetlana84 svetlana84 Buna, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Suntem un SRL care a importat marfa (haine). Am platit taxe vamale, TVA in vama. Acum vrem sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)