avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un tutore poate decide centrul de plasament in care sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un tutore poate decide centrul de plasament in care sa fie minorul?

Buna ziua! Doresc sa fiu tutore pentru un minor de 15 ani care are deja plasament la un centru, din luna august. Inainte a fost la alt centru, care vrea sa-l aduca inapoi la ei anul viitor. Pot eu, devenind tutorele copilului, sa decid ca el sa ramana la centrul actual? Am acest drept? De mentionat ca nu am nici un grad de rudenie cu copilul, sunt fostul asistent social care s-a ocupat de cazul lui. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
olcootza81, utilizator

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata, si mi-ar prinde bine putina consiliere PaulAdrian92 PaulAdrian92 Ma numesc Paul, am 19 ani si m-ar interesa o solutionare legala la problema care ma chinuie de ceva vreme. Prietena mea, este minora (15 ani) si trece prin ... (vezi toată discuția)
Plasament familial strainatate dainata dainata Buna ziua, am o sora minora care este intr-un centru de plasament in Romania, parintii nostri sunt decazuti din drepturile parintesti, iar eu imi doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Încredinþare minor anasoare28 anasoare28 Am si eu o intrebare pentru un prieten .Are doua nepoţele ,parinţi fetelor (sora prietenului si cumnatul ) sunt plecaţi la munca in Italia si au lasat copii ... (vezi toată discuția)