avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda penala, cand e curat cazierul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda penala, cand e curat cazierul?

buna, am o amenda penala pt furt din magazin
la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)?
pot sa cer reabilitare judiciara la 1 an sau 6 luni dupa data achitarii amenzii?
poate sa mi se refuze angajarea din cauza cazierului? chiar daca nu mi-a fost ridicat drept de a profesa vreo meserie anume...?
pot parasi tara daca am in cazier aceasta amenda penala?

merci mult
Cel mai recent răspuns: Cata Alex , utilizator 18:18, 23 Ianuarie 2019
In caz ca amenda penala nu este platita, se poate dispune pedepasa cu inchisoarea.
Reabilitarea de drept opereaza numai dupa scurgerea a trei ani , de la data platii.
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Vreau sa stiu daca imi este curat cazierul, deoarece luni imi trebuie pt angajare.
Am achitat o amenda penala sub 1500lei acum doua sapt. Amenda a fost pt detinere de drept de 0,1 g canabis si m-au condamnat sa platesc aceasta amenda penala.
Astept raspunsul dvs. cu nerabdare! Multumesc frumos!
O zi buna!
Buna ziua, daca am o amenda penala pt furt pe care am inceput sa o platesc de cateva luni pot parasii țara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in germania User999 User999 Buna ziua. In urma cu 2 ani, mai exact in 2013, imperuna cu un pireten a sustras bunuri dintr-un magazin Real din Germania in valoare de 100-130 euro.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenda penala razvannell razvannell in cat timp trebuie platita amenda penala ?daca o platesc in iulie august ce se poate intampla?mi-a venit de plata 500 lei pt furt calificat. (vezi toată discuția)
Reabilitare always always Buna ziua, Am si eu un cazier pt furt din magazin, au trecut 2 ani de zile de la incident. Am primit o amenda de 3 mil la data respectiva si nimic altceva. ... (vezi toată discuția)