avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri si grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri si grupa de munca

Am lucrat la I.M.M.U.M.(Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier)Baia-Mare din anul 1984 pina in anul 1991 ca si strungar .In acea perioada lucram in trei schimburi. Acum am nevoie de o adeverinta pentru pensionare (grupa de munca si sporurile care le-am primit in acea perioada), dar firma care a preluat arhiva fostei intreprinderi i-mi raspunde ca in actele pe care le au ei, majoritatea angajatilor (exceptie fac forjorii,turnatorii,ascutitorii si vidanjorii) nu sunt incadrati in nici o grupa de munca sinu au nici o dovada din care sa reiasa sporurile pe care le luam in acea perioada.Va rog dati-mi un sfat cum pot obtine cel putin grupa de munca. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
iliada1, utilizator
Cel mai recent răspuns: iliada1 , utilizator 18:03, 9 Octombrie 2013
In cartea de munca nu s-au facut mentiuni asupra grupei de munca in care v-ati incadrat?
Daca nu exista acte de incadrare in grupa de munca, atunci nu vad ce posibilitate veti avea sa obtineti asa ceva.
Din pacate nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiaza de incadrarea in grupele i si ii sabouelena sabouelena Soțul meu a lucrat la Intreprinderea Mecanică de Mașini și Utilaje Miniere Baia Mare în ani 1980-1982 ca lăcătuș montator utilaj minier,și a ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Incadrarea muncii in grupele de munca i-a, a ii-a respectiv speciala si deosebita conul conul Buna ziua, Va rog sa imi dati un raspuns la intrebarea de la sfarsitul prezentarii situatiei in care ma aflu: Am absolvit Institutul de Petrol si Gaze ... (vezi toată discuția)