Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt profesoar de materii tehnice (electronica si telecomunicatii) cu studii superioare si gradul I. Ca si vechime in invatamant am 22 ani din 1991, inainte am lucrat ca electromecanic(muncitor) in reteaua Romtelecom timp de 7 ani in specialitatea telecomunicatii. De ce nu mi se recunoaste si cei 7 ani ca vechime recunoscuta in învatamant deoarece am lucrat in specialitate electronica si telecomunicatii inscrisa pe diploma de studi la nivel de electromecanic retele de telecomunicatii.
De fapt predau continuturi teoretice si am activitate de laborator la scoala, cea ce am muncit practic inainte de 1991in cadrul retelei de telecomunicatii din Romtelecom.
Daca cei de la Romtelecom ar certifica ca am lucrat in reteaua de telecomunicatii a orasului Timisoara, in specialitatea telecomunicatii, as avea sansa juritice ca pe baza Ordinul nr. 3294/1998 privind stabilirea vechimii în învăţământ pentru persoanele provenite din alte sectoare de activitate, care au profesat în specialitatea înscrisă pe diploma de studii.
art.1 Se aprobă Precizările nr. 27.034 din 18 februarie 1998 referitoare la stabilirea vechimii în învăţământ pentru persoanele provenite din alte sectoare de activitate, care au profesat în specialitatea înscrisă pe diploma de studii, cuprinse în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin. ...........sa mi se recunoasca si acea perioada lucrata la Romtelecom la stabilirea vechimii in invatamint.
Va rog sa-mi dati un raspuns nu chiar in termeni juritici eu nefiind de specialitate. Ce inseamna "Care au profesat în specialitatea înscrisă pe diploma de studii ....." inseamna neaparat angajat pe o functie de inginer in electronica sau e suficient daca a fost angajat ca electronist (functie de muncitor). Specific ca diploma la care fac referire este ......Diploma de inginer, in profilul electric , specializarea electronica si telecomunicatii