avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea recunoscuta in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea recunoscuta in invatamant

Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt profesoar de materii tehnice (electronica si telecomunicatii) cu studii superioare si gradul I. Ca si vechime in invatamant am 22 ani din 1991, inainte am lucrat ca electromecanic(muncitor) in reteaua Romtelecom timp de 7 ani in specialitatea telecomunicatii. De ce nu mi se recunoaste si cei 7 ani ca vechime recunoscuta in învatamant deoarece am lucrat in specialitate electronica si telecomunicatii inscrisa pe diploma de studi la nivel de electromecanic retele de telecomunicatii.
Cel mai recent răspuns: zeno42 , utilizator 21:54, 4 Noiembrie 2014
Nu stiu daca sunt azi am citit pe link, decizia, nu am cunostinte juritice .. de accea am adresat mai demult urmatoarea intrebare..... Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt profesoar de materii tehnice (electronica si telecomunicatii) cu studii superioare si gradul I. Ca si vechime in invatamant am 22 ani din 1991, inainte am lucrat ca electromecanic(muncitor) in reteaua Romtelecom timp de 7 ani in specialitatea telecomunicatii. De ce nu mi se recunoaste si cei 7 ani ca vechime recunoscuta in învatamant deoarece am lucrat in specialitate electronica si telecomunicatii inscrisa pe diploma de studi ....... Sper sa fiu si eu intr-un caz similar ...rog un raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime recunoscută în învăţământ zeno42 zeno42 Bună ziua, lucrez la un liceu de telecomunicaţii din 1991 pînă astăzi unde predau cursuri şi laboratoare la materi tehnice de electronică şi ... (vezi toată discuția)
Transa de vechime in invatamant bleau70 bleau70 Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Din anul 1994 pana in anul 2001 am lucrat ca invatatoare necalificata. In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Lupes Fenina Lupes Fenina Un profesor cu definitivat si vechime in invatamant 6-10 ani are dreptul de a i se lua in calcul si vechimea dobandita in productie?(Mentionez ca a lucrat ca ... (vezi toată discuția)